Tisztelt Pályázók!

 

A Püspökladány, a hagyományos értékekre építő aktív, a tehetségek és művészetek kultúrvárosa keretében a Püspökladányi Helyi Közösség által meghirdetett „A szabadidő aktív eltöltését, valamint az egészség-, környezet- és sportkultúra népszerűsítését szolgáló programok és kezdeményezések támogatása” című TOP-7.1.1-16-H-034-3 kódszámú és a „Helyi örökségek, értékek, hagyományok megőrzését, népszerűsítését és megteremtését szolgáló programok és művészeti kezdeményezések támogatása” TOP-7.1.1-16-H-034-5 kódszámú helyi felhívásokra a pályázatok újra benyújthatóak 2020.március 31. 12.00 óráig, a korábban közzétett felfüggesztés visszavonásra került.

Tisztelt Pályázók!

 

A beérkezett támogatási kérelmek számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel, 2019. december 6. napjától a Püspökladány, a hagyományos értékekre építő aktív, a tehetségek és művészetek kultúrvárosa keretében a Püspökladányi Helyi Közösség által meghirdetett "A kulturális élet létesítményeinek fejlesztése és a kulturális élet élénkítését célzó eszközbeszerzések” című TOP-7.1.1-16-H-034-4 kódszámú helyi felhívás felfüggesztésre kerül.

Tisztelt Pályázók!

A beérkezett támogatási kérelmek számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel, 2019. május 6. napjától a Püspökladány, a hagyományos értékekre építő aktív, a tehetségek és művészetek kultúrvárosa keretében a Püspökladányi Helyi Közösség által meghirdetett „A szabadidő aktív eltöltését, valamint az egészség-, környezet- és sportkultúra népszerűsítését szolgáló programok és kezdeményezések támogatása” című TOP-7.1.1-16-H-034-3 kódszámú helyi felhívás felfüggesztésre kerül.

Tisztelt Pályázók!

A Püspökladány, a hagyományos értékekre építő aktív, a tehetségek és művészetek kultúrvárosa keretében a Püspökladányi Helyi Közösség által meghirdetett „Közösségi és szabadidős terek fejlesztése, hiánypótló közösségi terek kialakítása és ezekhez kapcsolódó eszközbeszerzések című TOP-7.1.1-16-H-034-2 kódszámú, A szabadidő aktív eltöltését, valamint az egészség-, környezet- és sportkultúra népszerűsítését szolgáló programok és kezdeményezések támogatása című  TOP-7.1.1-16-H-034-3 kódszámú, A kulturális élet létesítményeinek fejlesztése és a kulturális élet élénkítését célzó eszközbeszerzések című  TOP-7.1.1-16-H-034-4 kódszámú és A kulturális élet létesítményeinek fejlesztése és a kulturális élet élénkítését célzó eszközbeszerzések című TOP-7.1.1-16-H-034-4 kódszámú helyi felhívás 4.1. pontjában módosítás történt, mely szerint egy felhívásra egy pályázó több pályázatot is benyújthat.

Tisztelt Pályázók!

A beérkezett támogatási kérelmek számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel, 2019. május 6. napjától a Püspökladány, a hagyományos értékekre építő aktív, a tehetségek és művészetek kultúrvárosa keretében a Püspökladányi Helyi Közösség által meghirdetett „Helyi örökségek, értékek, hagyományok megőrzését, népszerűsítését és megteremtését szolgáló programok és művészeti kezdeményezések támogatása” című TOP-7.1.1-16-H-034-5 kódszámú helyi felhívás felfüggesztésre kerül.